Άρθρα
Παγκόσμια ημέρα Ξινόμαυρου και φαγητό
Κάθε χρόνο 1η Νοέμβρη έχει καθιερωθεί η παγκόσμια ημέρα Ξινόμαυρου.
Σπάνιες ποικιλίες κρασιού του ελληνικού αμπελώνα
Μαλαγουζιές, Ξινόμαυρα, Ασύρτικα και άλλες διάσημες ποικιλίες κερδίζουν
GIFFARD: γαλλική ποιότητα χωρίς τεχνητά αρώματα
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής
Τί κρασί να παραγγείλω στο εστιατόριο?
Ένα ερώτημα με πολλές απαντήσεις, πολλές αντικρουόμενες απόψεις και σκέψεις. Τι κρασί να παραγγείλω στο εστιατόριο? Φυσικά αυτή η ερώτηση δεν συνάδει συχνά με το σκεπτικό των winelovers, μιας και τις περισσότερες φορές γνωρίζουν πολύ καλά τις ετικέτες από τη λίστα κρασιών.
Τα απαραίτητα για τις διακοπές
Λαγότοπος/ Κτήμα Μιχαηλίδη: ένα λευκό κρασί που θα σε εντυπωσιάσει
Με την άφιξη του ”Λαγότοπου” στην κάβα, μια μικρή παρουσίαση ήταν αναπόφευκτη. Περιορισμένη παραγωγή και πολύπλοκος χαρακτήρας το προσδίδουν μοναδικότητα και νοστιμιά.
Μπάρμπεκιου και κρασί: συνδυασμοί
Με τη θερμοκρασία να θυμίζει επιτέλους καλοκαίρι ήρθε η ώρα να καλέσουμε τους κουμπάρους στην αυλή, να μυρίσει η γειτονιά από τον καπνό του τσικνίσματος, να δροσιστούμε με παγωμένες μπύρες και κρασί
Τα είδη της Μαλαγουζιάς: εσύ τι στυλ προτιμάς?
”Μια κόκκινη Μαλαγουζιά θα ήθελα …” , ακόμη και αυτό έχει ειπωθεί. Τόση αγάπη πια για αυτή τη βασιλική ποικιλία. Κυριαρχεί στις λίστες όλων των καταστημάτων εστίασης και είναι πρώτη στις επιλογές στους αρχάριους winelovers και στους μύστες του κρασιού.
PONY and JIGGER, premium λικέρ με την υπογραφή δυο μπάρμαν
Οι bartenders Γιάννης Πέτρος Πετρής και Βασίλης Ρούσσος εγκαινιάζουν μια σειρά premium αποσταγμάτων. Οι ίδιοι καταξιωμένοι στο χώρο με όραμα και έμπνευση από μεγάλες εκθέσεις δημιουργούν εκδοχές ποτών και φέρνουν στην αγορά φρεσκάδα. Ελληνικό χρώμα και γεύση έρχονται στο προσκήνιο. 3 νέα λικέρ, ξεχωριστά που μαρτυρούν ποιότητα.