Άρθρα

GIFFARD: γαλλική ποιότητα χωρίς τεχνητά αρώματα

giffardΗ Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της.

 

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ

 

 

Διαβροχή: παραδοσιακή μέθοδος. Πηγή:giffard.com

Για την εξαγωγή των αρωμάτων, τα φρούτα μουσκεύουν σε αλκοόλ για μια περίοδο που κυμαίνεται από 48 ώρες έως 3 μήνες ανάλογα με τον χρόνο που απαιτείται για τη βέλτιστη ανάμειξη φρούτων και αλκοόλ. Το έγχυμα που λαμβάνεται είναι η απαραίτητη βάση για την παραγωγή του λικέρ.

 

 

 

 

Τα σιρόπια της Giffard δίνουν μια φυσική και φρουτώδη γεύση σε ποτά και cocktail.

– Μια μεγάλη γκάμα με πάνω από 60 γεύσεις που πλυμμηρίζουν από γεύση και χρώμα
– Με πολλούς κορυφαίας ποιότητας χυμούς φρούτων- από φρούτα που επιλέγονται και συλλέγονται για ακόμα καλύτερη ένταση των αρωμάτων
– Φτιάχνονται με 100% καθαρή σακχαρόζη που αραιώνεται σε φιλτραρισμένο νερό
– Χωρίς τεχνητά αρώματα και συντηρητικά
– Με τεχνικές παραγωγής που σέβονται την παράδοση
– Νέες δημιουργίες κάθε χρόνο
– Αραίωση 1+8

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ BARTENDER

– Μπουκάλια με ενσωματωμένο στόμιο εύκολης ροής
– Με μακρύ και ραβδωτό λαιμό μπουκαλιού για ευκολία και σταθερό κράτημα
– Με χαραγμένη την υπογραφή του ιδρυτή της εταιρίας (Emile Giffard) σε όλα τα μπουκάλια
– Με εντυπωσιακό φάσμα χρωμάτων για την παρουσίαση στους πάγκους των μπαρ
– Τα σιρόπια της Giffard παρέχουν στους bartenders τα γνήσια αρώματά τους όλες τις εποχές του χρόνο.