τι κρασί να παραγγείλω στο εστιατόριο?

Τί κρασί να παραγγείλω στο εστιατόριο?

Ένα ερώτημα με πολλές απαντήσεις, πολλές αντικρουόμενες απόψεις και σκέψεις. Τι κρασί να παραγγείλω στο εστιατόριο? Φυσικά αυτή η ερώτηση δεν συνάδει συχνά με το σκεπτικό των winelovers, μιας και τις περισσότερες φορές γνωρίζουν πολύ καλά τις ετικέτες από τη λίστα κρασιών.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Μπάρμπεκιου και κρασί: συνδυασμοί

Με τη θερμοκρασία να θυμίζει επιτέλους καλοκαίρι ήρθε η ώρα να καλέσουμε τους κουμπάρους στην αυλή, να μυρίσει η γειτονιά από τον καπνό του τσικνίσματος, να δροσιστούμε με παγωμένες μπύρες και κρασί

ΑΝΑΓΝΩΣΗ

μαλαγουζιά

Τα είδη της Μαλαγουζιάς: εσύ τι στυλ προτιμάς?

”Μια κόκκινη Μαλαγουζιά θα ήθελα …” , ακόμη και αυτό έχει ειπωθεί. Τόση αγάπη πια για αυτή τη βασιλική ποικιλία. Κυριαρχεί στις λίστες όλων των καταστημάτων εστίασης και είναι πρώτη στις επιλογές στους αρχάριους winelovers και στους μύστες του κρασιού.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ

PONY and JIGGER, premium λικέρ με την υπογραφή δυο μπάρμαν

Οι bartenders Γιάννης Πέτρος Πετρής και Βασίλης Ρούσσος εγκαινιάζουν μια σειρά premium αποσταγμάτων. Οι ίδιοι καταξιωμένοι στο χώρο με όραμα και έμπνευση από μεγάλες εκθέσεις δημιουργούν εκδοχές ποτών και φέρνουν στην αγορά φρεσκάδα. Ελληνικό χρώμα και γεύση έρχονται στο προσκήνιο. 3 νέα λικέρ, ξεχωριστά που μαρτυρούν ποιότητα.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ