Παγκόσμια ημέρα Ξινόμαυρου και φαγητό
Κάθε χρόνο 1η Νοέμβρη έχει καθιερωθεί η παγκόσμια ημέρα Ξινόμαυρου.
Κάθε χρόνο 1η Νοέμβρη έχει καθιερωθεί η παγκόσμια ημέρα Ξινόμαυρου.
Μαλαγουζιές, Ξινόμαυρα, Ασύρτικα και άλλες διάσημες ποικιλίες κερδίζουν
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής
Ένα ερώτημα με πολλές απαντήσεις, πολλές αντικρουόμενες απόψεις και σκέψεις. Τι κρασί να παραγγείλω στο εστιατόριο? Φυσικά αυτή η ερώτηση δεν συνάδει συχνά με το σκεπτικό των winelovers, μιας και τις περισσότερες φορές γνωρίζουν πολύ καλά τις ετικέτες από τη λίστα κρασιών.
Με την άφιξη του ”Λαγότοπου” στην κάβα, μια μικρή παρουσίαση ήταν αναπόφευκτη. Περιορισμένη παραγωγή και πολύπλοκος χαρακτήρας το προσδίδουν μοναδικότητα και νοστιμιά.
Με τη θερμοκρασία να θυμίζει επιτέλους καλοκαίρι ήρθε η ώρα να καλέσουμε τους κουμπάρους στην αυλή, να μυρίσει η γειτονιά από τον καπνό του τσικνίσματος, να δροσιστούμε με παγωμένες μπύρες και κρασί
”Μια κόκκινη Μαλαγουζιά θα ήθελα …” , ακόμη και αυτό έχει ειπωθεί. Τόση αγάπη πια για αυτή τη βασιλική ποικιλία. Κυριαρχεί στις λίστες όλων των καταστημάτων εστίασης και είναι πρώτη στις επιλογές στους αρχάριους winelovers και στους μύστες του κρασιού.
Οι bartenders Γιάννης Πέτρος Πετρής και Βασίλης Ρούσσος εγκαινιάζουν μια σειρά premium αποσταγμάτων. Οι ίδιοι καταξιωμένοι στο χώρο με όραμα και έμπνευση από μεγάλες εκθέσεις δημιουργούν εκδοχές ποτών και φέρνουν στην αγορά φρεσκάδα. Ελληνικό χρώμα και γεύση έρχονται στο προσκήνιο. 3 νέα λικέρ, ξεχωριστά που μαρτυρούν ποιότητα.
Δεν είστε πελάτης μας;
Δημιουργια ΛογαριασμουΗ πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Παρακαλώ επιβεβαιώστε την ηλικία σας.
Η πρόσβαση δεν επιτρέπεται σε ανήλικους!