Άρθρα

3+1 προτάσεις: όλα όσα χρειάζεσαι για το πασχαλινό τραπέζι

Το Πάσχα αντιπροσωπεύει μια οικογενειακή γιορτή και σε  συνδυασμό με μερικά πολύ παραδοσιακά πιάτα, η προσέγγισή είναι να βρούμε τα ποτά της ημέρας σε λογικές τιμές και νόστιμες γεύσεις.

Άλλωστε πρωταγωνιστής είναι η παρέα και ο οβελίας που στριφογυρίζει. Δεν θα προσπαθήσουμε να του κλέψουμε τη δόξα αλλά να τον συνοδέψουμε απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Παρακάτω 4 έτοιμες οικονομικές προτάσεις για εσάς που δεν θέλετε να ψάχνετε.

  1. Μπύρες-Τσίπουρα-Κρασί, ξεκινώντας με μπύρα που θα μας γεμίσει γεύση και προσμονή για όσα έπονται. Τσίπουρο για τα αγαπημένα μεζεδάκια και ένα κρασί γεμάτο ιστορία για το αρνί που σιγοψήνεται.

NOAM BEER 330ML

ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΣΟ 700ML , LOST LAKE DISTILLERY

ΡΑΜΝΙΣΤΑ 2018 , ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ

2. Μπύρες-Τσίπουρα-Κρασί, εξωτική μπύρα απο τα must της άνοιξης με το τσίπουρο Ευβοίας από την ποικιλία Σαββατιανό να ακολουθεί. Και για τους οινόφιλους που τα προτιμούν λευκά, ένα εξαιρετικό Ασύρτικο για τον οβελία.

BEACHBUM BEER 330ML

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 700ML

ΑΣΥΡΤΙΚΟ 2021, ΕΥΑΜΠΕΛΟΣ ΓΗ

3.Τσίπουρο – Κρασί, ξεκινώντας με αρωματικό τσίπουρο από Μοσχάτο και συνεχίζοντας με μια εξαιρετική Μαλαγουζιά με φρέσκα αρώματα και δροσιστική οξύτητα για να καταλήξουμε σε ενα ζουμερό Μαυρούδι.

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ 500ML

LA TERRE PRES DU SOLEIL 2022 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΚΙΡΛΕΜΗ

ΜΑΥΡΟΥΔΙ WILD FERMENT 2020 , ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΚΙΡΛΕΜΗ

 

4. Κράσι, για winelovers και για αυτούς που το ερυθρό είναι μονόδρομος οι παρακάτω επιλογές θα μείνουν αξέχαστες. Ένα απαλό ροζέ και ετικέτες που θα δώσουν συμπύκνωση και γεύση.

ARX ΡΟΖΕ 2021, ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΓΚΑΝΗ

THE FALLEN OAK 2019 , ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ

ΝΕΜΕΑ 2019 , ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ 2019 , ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!