Τι θα πιούμε σε αυτές τις γιορτές;
Το χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μπορεί να πλαισιωθεί από διάφορα κρασιά από αφρώδεις οίνους μέχρι ζουμερά και τανικά κόκκινα κρασιά. Ένα καλό Cabernet Sauvignon συνοδεύει ιδανικά τη γαλοπούλα, ενώ ένα γεμάτο Chardonnay στέκεται δίπλα σε πίτες με κάθε υλικό. Αν, πάλι, υπάρχει χοιρινό στο γιορτινό τραπέζι, κρασιά όπως τα Αγιωργίτικο και Syrah είναι τα ιδανικά ταίρια. Όσον αφορά τα γλυκά, το ουίσκι και το ρούμι ενδείκνυνται για εκείνα που περιέχουν σοκολάτα. Κουραμπιέδες και μελομακάρονα με ένα καλό μπράντι θα δημιουργήσουν ενδιαφέροντες συνδυασμούς.
Οι δικές μας προτάσεις για τις φετινές γιορτές
Η sommelier προτείνει
Ο bartender προτείνει