Άρθρα

Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι η κατεξοχήν εποχή του χρόνου για την ανταλλαγή δώρων και τι καλύτερο από μερικές φιάλες αποσταγμάτων ή κρασιού . Οι επιλογές είναι πολλές και εμείς είμαστε εδώ για να βρούμε τον τέλειο συνδυασμό για εσάς και τους αγαπημένους σας .

Είτε  είναι ποτό , είτε είναι κρασί τα συνοδευτικά είναι απαραίτητα για να απογειώσουν το κάθε δώρο και να κάνουν τη χειρονομία ακόμη πιο αξέχαστη .

Για εσάς που δεν έχετε ιδέα ποιος είναι ο ιδανικός συνδυασμός μερικές κλασικές επιλογές :

Εάν θέλετε να κινηθείτε στον κόσμο των αποσταγμάτων για το δώρο που θα προσφέρετε τότε μερικές κλασικές επιλογές από επιλεγμένα αποστάγματα είναι ιδανικές  .

Ας ξεκινήσουμε από την πιο απλή επιλογή του  HAIG πασίγνωστο σε όλη την υφήλιο .

Ένα  CHIVAS REGAL 12 ΕΤΩΝ  ένα εξαιρετικό ουίσκι, μοναδικό σε σχέση με τα αντίστοιχα της εποχής.

Ακόμη το DEWARS 12 ΕΤΩΝ  όπου κάθε φιάλη είναι αριθμημένη και αντικατοπτρίζει την ποιότητα και την υπεροχή ενός τέλεια ισορροπημένου ουίσκι.

Και δεν θα μπορούσε να λείπει το CARDHU MALT 12 ΕΤΩΝ ένα καλά ισορροπημένο και απαλό single malt , μια εξαιρετική επιλογή με πολλά βραβεία να το συνοδεύουν.

Και φυσικά  τo τζιν , η βότκα και το ρούμι .

ANGOSTURA 5 Y.O , φρουτώδες και πλούσιο ρούμι .

DIPLOMATICO RESERVA EXCL.12YO  , ένα ρούμι ξεχωριστό από όλα τα άλλα.

ABSOLUT , κορυφαία μάρκα στο χώρο των οινοπνευματωδών παγκοσμίως .

CIROC ,  η μοναδική vodka στον κόσμο που δημιουργείται αποκλειστικά από σταφύλια.

TANQUERAY GIN ,  θεωρείται από πολλούς το καλύτερο τζιν .

Και τα κρασιά

Πολλές επιλογές σε ερυθρά , λευκά , ροζέ , γλυκά και αφρώδη κρασιά ελληνικά και ξένου αμπελώνα . Ακόμη οι τοπικοί παραγωγοί είναι μια ωραία επιλογή για όσους θέλουν τα δώρα να έχουν Λαμιώτικο χαρακτήρα . Οι πιο μερακλήδες μπορούν να επιλέξουν και κάποιες από τις παλιές σοδειές που φυλάσσονται στο κελάρι μας .

Είμαστε στη διάθεση σας να διαλέξουμε μαζί σας τις καλύτερες επιλογές .

Και ήρθε η ώρα των συνοδευτικών στα δώρα που θα διαλέξετε . Στην κάβα έχουμε ποικιλία σε σοκολάτες και ξηρούς καρπούς ,  με διαφορετικές γεύσεις ιδανικές να συνοδεύσουν τα αποστάγματα . Ακόμη αλμυρά σνακ και premium ιταλικά ζυμαρικά είναι μια εξαιρετική επιλογή να συνοδέψουν μερικές φιάλες κρασί .

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε και να μας συμβουλευτείτε για να δημιουργήσουμε το ιδανικό δώρο για τους συναδέλφους και τους αγαπημένους σας .